ترفندهای عکاسی از نوزاد

نکات عکاسی از نوزاد برای مبتدی‌ها

بدون شک یکی از پرطرفدارترین و شیرین‌ترین شاخه‌های عکاسی، عکسبرداری از نوزادان تازه متولد شده است!

در این مطلب رهنمودهایی در رابطه با عکاسی بهتر از نوزادان و کودکان زیر 1 سال بیان می‌کنیم؛

« پس اگر علاقه‌مند به این ژانر جذاب عکاسی هستید، این مقاله را از دست ندهید »

 

قبل از شروع کار، لیستی را از عکس‌هایی را که می‌خواهید، تهیه کنید. ترجیحاً ایده‌های خلاقانه‌ی خود را در آخر لیست قرار دهید؛ چرا که ممکن است کودک را به گریه بیاندازد و شما را کاملاً از عکاسی منصرف کند.

بهترین لنز مورد استفاده هنگام عکاسی پرتره ، لنز 50 یا 85 میلی‌متری می‌‌باشد. کارکردن با دیافراگم‌های باز به شما این امکان را می‌دهند تا در محیط‌های تاریک به‌آسانی کار کنید و با فوکوس روی سوژه مورد نظر، پس زمینه تاری را رقم بزنید.

Ø¹Ú©Ø§Ø³Û Ø§Ø² ÙÙزاد

اگر با حالت دستی راحت نیستید، برای تعیین اولویت دیافراگم، دیافراگم گسترده‌ای از ( f 4 یا f 5.6 ) انتخاب کنید؛ سپس روی چهره سوژه خود فوکوس کنید و قسمتی از پس زمینه را نیز در قاب قرار دهید. در اینجا یک پس زمینه جالب یا رنگارنگ می‌تواند صحنه را پویاتر کند. از طرفی دیگر در پایین کودک قرار بگیرید، روی پای او فوکوس کرده و بقیه فریم را به‌صورت خلاقانه تار کنید.

از یک لنز زوم برای تغییر ترکیب‌بندی عکس‌های خود بهره‌بگیرید؛ به‌عنوان مثال برای عکس‌های نزدیک از پاها، دست‌ها، بینی و...استفاده کنید و سپس مقداری دور شوید تا پرتره‌ها و یا عکس‌های تمام قد ثبت‌کنید.

ادامه مطلب...

/ 0 نظر / 21 بازدید